22 okt. 2008

we are in bakebake! he-he-he

..*vilken vecka! Skolan fyller 30år! och det ska ju hyllas med pumpa och ståt! varför nu detta ska vara nödvändigt! ? :O men jaja.. inga vanliga lektioner iallafall! ajg fick en "kurs" som hette Baka. så jag bakar men det kanske ni fattade ?

På baka så bakar vi, tills imon då det är "öppet hus" i skolan, det ska vara utställningar från 70, 80, 90 och 2000 talet(talen) Bildspel, utställningar, bilder, mode, musik, och det hela avslutas med en sprakande förestälning i idrottssalen (mode och musik show) "catwalk och artister"

I veckan har vi i bakgruppen bakat
*Bullar
*Sockerkaka till tårta
*små kakor (tex. kolakakor, knäckkakor)
*muffins (till de glutenintoleranta)

Imåndags när vi skulle baka på pekade lärarna att vi skulle följa receptet till punkt och pricka! och det gör alla! ("alla ran över") läraren tittar på receptet, efter att ha sagt till oss att vi inte kan baka!!!!! då har hon skrivit fel! hon har skrivit två matskedar bakpulver, det skulla vara teskedar. hon tog tillbaka sin anklagelse, och vi bakade på fast nu med "lite" mindre bakpulver. ha-ha-ha, vi bakade caa 5 dubbelsatster med sockerkaks smet, det blev bäst!

så nu är minst 800bullar, 100sockerkakor, och flera tusen -tals små kakor, klara! :D

Imon ska jag stanna kvar i skolan för att koka massa kaffe, och vispa 40liter grädde, grannera tårtor, och fixa det lite myssigt! :D hahah xD (cp -barnen tog caféterian :(:( >)

Inga kommentarer: