7 okt. 2008

crazy day!

vilken dag!! hel konstig. va ledig, drog upp till hånger på morgonen, till natt! hjälpte henne att refsa löv, trevligt _._ käkade där me, sen drog jag hem, klippte gräset, ,med den nya gräsklipparen. det va mer som att åka radiobilarna på liseberg. vic och mända skulle komma! vi gjorde Americanska blåbärs muffins!!

Efter att dom kladdat sönder vår, "Gästbok" det är inte alla som får göra det!! dom tog två sidor, dom flesta nöjer sig med en halv!! Amanda ska inte bli ihop med hutti nu! kommer bilder senare!

men iallafall efetr det så tog vi med oss saft och blåbärs muffinsen till bokskogen i gammla åmine! vi spelade upp vår egen "Hans och Greta" Min sko gick sönder ;/

När vi skulle hem, så tyckte manda att det vore skoj att ringa till skoooggiiich och säga att vi var vilse, såå det gjorde hon!! sen skulle vi åka, då är min moppe paj! :/ en slang va sönder ? :O det sa bara "Klick" när man skulle starta!! vi rullade ner mopparna till Parkeringen! amanda hade lockat dit, skooog, viktor och enar (eller vad hette han) viktor åkte på en så . liten moppecross! eller barn vagn!

sen åkte dom, och efter en stund kom hutti! jag skulle ju åka med han, för min moppe va paj! när han kommer så sa han ajg får höra hur det låter, jag skulle starta, tror ni inte moppe jäb*en startar då?? jodå! åå va arg jag blir, där hade vi stått och försökt få igån den ti minst en timme!

Viktor trodde att det va bensin slangen, men oj så fel han hade!
(bilder kommer) /Tobias "elaka häxan" Petersson

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHA Hanso Greta, ni är ju för roliga :P